Retourneren & Garantie

Uw order retourneren

Afkoelingsperiode
Indien u bestelde periode wilt retouren dan kunt u binnen 14 dagen gebruik maken van de afkoelingsperiode. U mag uw order binnen 14 dagen retourneren zonder opgaaf van redenen. Het product moet in originele staat en compleet retour gestuurd worden in de originele verpakking. Om gebruik te maken van herroepingsrecht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Indien u een order retour stuurt dan heeft u recht op terugbetaling van het orderbedrag inclusief betaalde verzendkosten. De kosten die u maakt om het product aan ons te verzenden is ten alle tijden voor uw eigen rekening.

Defect/Beschadigd bij levering
Heeft u een defect of beschadiging ontdekt bij levering, meld dit dan direct. Wij zullen kijken hoe we dit het beste voor u op kunnen lossen.

Garantie
Ieder product heeft een minimale garantietermijn van 3 maanden. Indien een product binnen deze periode defect gaat heeft u recht op reparatie of vervanging tenzij anders vermeld. Het product moet uiteraard correct gebruikt zijn en in originele staat verkeren. Verkeerd gebruik, beschadiging of overbelasting zijn uitgesloten van garantie.